Алутехникс - професионално обслужване

Алутехникс ООД - проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма.
     
Зимна градинаАлутехникс ООД е лицензиран производител на качествени прозорци и врати с немски профил SALAMANDER, гръцка алуминиева дограма Alumil и австрийски профил Schüco. От самото начало до сега ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на нашите продукти в гр. Русе и страната. Фирмата работи успешно от 1996 година, като натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто ни име.
     Клиентът за нас стои на първо място и ние се стараем не само да изпълним качествено изискваното от нас, а и да вникнем в индивидуалните желания и предпочитания, като спазим договорения срок. Поради това всички елементи, вградени в изделията на Алутехникс ООД, отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO.
    Амбицията на фирмата е да разширява последователно богатата гама изделия от PVC и алуминиеви профили, предназначени за задоволяване на все по-широкия спектър от изисквания на крайния потребител.
    Нашата цел е да градим заедно с Вас и за Вас, Уважаеми клиенти, стойностни и красиви неща!
екипа на Алутехникс